plinten-professional-logo-2

Plinten plaatsen Rotterdam

Achteraf betalen

Geen kosten voor afkitten

Door heel Nederland

Professioneel resultaat

Montage inbegrepen

Binnen 10 werkdagen gemonteerd

Beste prijs/kwaliteit verhouding

Duurzaam

Wilt u nieuwe plinten laten monteren in Rotterdam?

Kies dan voor Plinten Professional!

 

Ons personeel komt naar uw locatie in Rotterdam en wij monteren de plinten op een professionele wijze. Bovendien worden de plinten in verstek gezaagd en garanderen wij de beste prijs-kwaliteitverhouding van Nederland.

Heeft uw ruimte in Rotterdam oude, beschadigde plinten?

Bij Plinten Professional is dit geen enkel probleem!

 

Onze vakmannen komen naar uw locatie in Rotterdam en demonteren de oude plinten. Vervolgens plaatsen wij met uiterste precisie de nieuwe plinten.

 

Wij werken met een all-inclusive tarief. Dit betekent dat de plinten, de montage en de afwerking allemaal bij de prijs zijn inbegrepen. Hierbij hanteren wij een zo scherp mogelijke prijs. Zo komt u nooit voor verassingen te staan!

Vakkundig en voordelig

Enkele pluspunten van ons zijn:

  • Beste prijs-kwaliteitverhouding van Nederland
  • De plinten worden in verstek gezaagd
  • Montage en afwerking inbegrepen
  • Binnen 10 werkdagen gemonteerd
  • Professioneel resultaat
  • All-inclusive tarief

Ontdek ons brede assortiment plinten!

Bij Plinten Professional heeft u de keuze uit meerdere plinten in verschillende kleuren en maten. Rotterdam beschikt over veel verschillende gebouwen en daarom is ieder project uniek. Vandaar dat wij een breed assortiment aanbieden.
 

De standaard plint is de kleur zuiver wit RAL 9010. De moderne plint is ook te verkrijgen in crème wit RAL 9001, verkeerswit RAL 9016, zwart RAL 9005 en antraciet RAL 7016. Op deze manier hebben wij de juiste plint voor alle verschillende ruimtes in Rotterdam.

Onze vakmannen werken met uiterste precies!

Wij streven naar de beste kwaliteit en hebben een liefde voor afwerking. De plinten maken het interieur echt af! Een vloer zonder plinten is als een auto zonder velgen. Met nieuwe plinten gaat de ruimte weer stralen.
 

Wij begrijpen daarom dat u zo snel mogelijk voorzien wilt zijn van hoge kwaliteit plinten. Vandaar dat wij altijd binnen 10 werkdagen bij langs komen in Rotterdam voor het monteren van de plinten.

 

Naast de snelle service bieden wij de beste prijs-kwaliteitverhouding van Nederland en zagen wij de plinten netjes in verstek. Bovendien rekenen wij geen extra kosten voor het afkitten. Zo garanderen wij de beste afwerking tegen een voordelige prijs

Transparant en klantvriendelijk
”De plinten professional is
een bedrijf waar 
transparantie en klantvriendelijkheid
voorop staat.”
 

Wij doen altijd ons best om met u mee te denken. U kunt ons altijd bellen om te vragen naar vrijblijvend advies voor uw woning in Rotterdam. Als u ons vertelt wat voor soort woning, vloer, interieur u heeft, dan kunnen wij u voorzien van advies wat betreft de kleur, maatvoering, en het soort afwerking dat het beste past bij uw situatie.

Onze plinten

Galerij

Vragen? Neem contact op!

Direct een antwoord?
We zijn bereikbaar via +31 (0)6 20 74 82 81