plinten-professional-logo-2

Plinten laten plaatsen

Achteraf betalen

Geen kosten voor afkitten

Door heel Nederland

Professioneel resultaat

Montage inbegrepen

Binnen 10 werkdagen gemonteerd

Beste prijs/kwaliteit verhouding

Duurzaam

Wilt u nieuwe plinten laten plaatsen in uw ruimte?

Bij de Plinten Professional bent u aan het juiste adres om vakkundig plinten te laten plaatsen. Wij plaatsen plinten door heel Nederland.

 

Wij hanteren een all-inclusive tarief per strekkende meter. Dit houdt in dat de plinten, montage en afkitten bij de prijs zit inbegrepen. De plinten zijn zelfs al gelakt!

 

U heeft de keuze uit meerdere soorten en maten. Wij streven ernaar om na uw aanvraag altijd binnen 10 werkdagen de plinten te monteren.

 

Kijk dan niet verder, want u bent bij ons aan het juiste adres. Wij plaatsen de plinten met uiterste precisie, hebben een liefde voor afwerking en bieden de beste prijs-kwaliteitverhouding van Nederland!

Ontbreken er bij u de plinten in uw ruimtes?

Heeft u bijvoorbeeld een nieuwe vloer maar wilt u nog nieuwe plinten laten plaatsen? Gelukkig kan de Plinten Professional in Haarlem uw interieur laten schitteren met mooie plinten die vakkundig zijn geplaatst.

Heeft u oude beschadigde plinten?

Ook hiervoor kunt u bij de Plinten Professional terecht om mooie nieuwe plinten te laten monteren. Wij demonteren uw oude plinten waarnaar wij nieuwe plinten plaatsen.


U heeft de keuze uit meerdere soorten en maten. Alle plinten zijn zijdeglans gelakt. Standaard in zuiver wit RAL 9010. De moderne plint is tevens te verkrijgen in creme wit RAL 9001 , verkeerswit RAL 9016, zwart RAL 9005 , antraciet RAL 7016. Allemaal in vele maten!


Wij hanteren een all-inclusief tarief. Dit houd in dat de plinten, montage en afwerking allemaal bij de prijs zit inbegrepen. Dit alles tegen zo scherp mogelijke prijzen. Dit maakt het erg duidelijk en komt u niet voor verassingen te staan. Wel zo prettig!

Bij de Plinten Professional kunt u snel en voordelig plinten laten plaatsen.

Enkele pluspunten van ons zijn:

  • Professioneel resultaat
  • Montage en afwerking inbegrepen
  • Achteraf betalen
  • De plinten worden in verstek gezaagd
  • Beste prijs kwaliteitsverhouding van NL
  • Altijd binnen 10 dagen gemonteerd
  • Liefde voor afwerking
  • All-inclusive tarief

Het bedrijf is ontstaan door de liefde voor de afwerking van het interieur

Plinten is een typisch voorbeeld van wat een interieur echt af maakt. Mooie plinten die alles een geheel maken.


Wij hebben gemerkt dat een hoop mensen het uitstellen om plinten te plaatsen of er zijn oude beschadigde plinten gemonteerd. Onze plinten laten uw woning stralen en zorgen voor een mooie overloop van vloer en muur. Wij zijn van mening dat plinten de finishing touch van het interieur zijn.

Wij streven er naar om na uw aanvraag altijd binnen 10 werkdagen bij u langs te komen om de plinten netjes te plaatsen.

We begrijpen dat als u een nieuwe vloer heeft waarbij de plinten ontbreken, u natuurlijk zo snel mogelijk uw interieur wilt af maken met nieuwe plinten. Hierom streven wij ernaar om altijd binnen 10 dagen uw opdracht te realiseren.

 

Naast snelle service hebben wij tevens de beste prijs kwaliteit verhouding van NL. Wij zagen uw plinten keurig in verstek voor het beste resultaat. Daarnaast werken wij de plinten netjes af. Wij hanteren geen kosten voor het afkitten.

De plinten professional is een bedrijf waar transparantie en klantvriendelijkheid voorop staat

Wij doen altijd ons best om met u mee te denken. U kunt ons altijd bellen om te vragen naar vrijblijvend advies voor uw woning. Als u ons vertelt wat voor soort woning, vloer, interieur u heeft, dan kunnen wij u voorzien van advies wat betreft de kleur, maatvoering, en en andere zaken.


Het enige wat u hoeft te doen is het aantal benodigde meters plinten aan ons door te geven. Dit kunt u doen met een rolmaat of door simpelweg uw stappen te tellen als u langs de muren loopt. Het gaat erom dat wij een indicatie hebben van het aantal meter plint zodat wij genoeg plinten meenemen. Wij nemen altijd ongeveer 30% extra plinten mee zodat we altijd genoeg hebben.

Transparant en klantvriendelijk
”De plinten professional is
een bedrijf waar 
transparantie en klantvriendelijkheid
voorop staat.”
 

Wij doen altijd ons best om met u mee te denken. U kunt ons altijd bellen om te vragen naar vrijblijvend advies voor uw woning in Almere. Als u ons vertelt wat voor soort woning, vloer, interieur u heeft, dan kunnen wij u voorzien van advies wat betreft de kleur, maatvoering, en het soort afwerking dat het beste past bij uw situatie.

Onze plinten

Galerij

Vragen? Neem contact op!

Direct een antwoord?
We zijn bereikbaar via +31 (0)6 20 74 82 81