plinten-professional-logo-2

Plinten plaatsen Almere

Achteraf betalen

Geen kosten voor afkitten

Door heel Nederland

Professioneel resultaat

Montage inbegrepen

Binnen 10 werkdagen gemonteerd

Beste prijs/kwaliteit verhouding

Duurzaam

Heeft u behoefte aan nieuwe plinten voor uw ruimte in Almere?

Kijk dan niet verder, want u bent bij ons aan het juiste adres. Wij monteren de plinten met uiterste precisie, hebben een liefde voor afwerking en bieden de beste prijs-kwaliteitverhouding van Nederland!

Wij demonteren uw oude, beschadigde plinten in Almere!

In veel ruimtes bevinden zich beschadigde of verkleurde plinten. Dit vinden wij zonde, want dit is bepalend voor de uitstraling van de ruimte. Vandaar dat onze vakmannen naar uw locatie in Almere komen en eerst de huidige plinten demonteren. Vervolgens worden de nieuwe plinten vakkundig geplaatst.

 

Wij hanteren hiervoor een all-inclusive tarief. Dit betekent dat de plinten, de montage en de afwerking bij de prijs zijn inbegrepen. Dit allemaal tegen een zo scherp mogelijke prijs. Op deze manier komen er nooit onverwachte kosten bij!

Professioneel en voordelig

Enkele pluspunten van ons zijn:

  • Beste prijs-kwaliteitverhouding van Nederland
  • Onze vakmannen hebben oog voor detail
  • De plinten worden in verstek gezaagd
  • Binnen 10 werkdagen gemonteerd
  • Liefde voor afwerking
  • All-inclusive tarief

Iedere ruimte in Almere verdient unieke aandacht

In Almere zijn veel verschillende ruimtes, die ieder unieke aandacht verdienen. Het maakt niet uit hoe lang de muur is, of welke hoeken er zijn. Bij de Plinten Professional kunt u altijd terecht! Wij leveren maatwerk en u heeft de keuze uit verschillende soorten plinten en kleuren.

 

Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor de standaard plint in de kleur zuiver wit RAL 9010. Daarnaast heeft u de keuze uit de moderne plint. Deze is te verkrijgen in crème wit RAL 9001, verkeerswit RAL 9016, zwart RAL 9005 en antraciet RAL 7016. Op deze manier hebben wij de juiste plint voor alle verschillende ruimtes in Almere.

Laat uw ruimte stralen!

Het mooie aan ons werk is dat het resultaat direct zichtbaar is. Het monteren van nieuwe plinten wordt namelijk veelal voor een lange tijd uitgesteld. Dit vinden wij zonde, want de nieuwe plinten laten de ruimte schitteren. Vandaar dat wij na uw aanvraag binnen 10 werkdagen bij u langskomen in Almere en de ruimte voorzien van prachtige plinten!

Transparant en klantvriendelijk
”De plinten professional is
een bedrijf waar 
transparantie en klantvriendelijkheid
voorop staat.”
 

Wij doen altijd ons best om met u mee te denken. U kunt ons altijd bellen om te vragen naar vrijblijvend advies voor uw woning in Almere. Als u ons vertelt wat voor soort woning, vloer, interieur u heeft, dan kunnen wij u voorzien van advies wat betreft de kleur, maatvoering, en het soort afwerking dat het beste past bij uw situatie.

Onze plinten

Galerij

Vragen? Neem contact op!

Direct een antwoord?
We zijn bereikbaar via +31 (0)6 20 74 82 81