plinten-professional-logo-2

Introductie
PLINTEN PROFESSIONAL

Introductie

Bij de Plinten Professional bent u aan het juiste adres om vakkundig plinten te laten plaatsen. Wij plaatsen plinten door heel Nederland.

Wij hanteren een all-inclusive tarief per strekkende meter. Dit houdt in dat de plinten, montage en afkitten bij de prijs zit inbegrepen. De plinten zijn zelfs al gelakt!


U heeft de keuze uit meerdere soorten en maten. Wij streven ernaar om na uw aanvraag altijd binnen 10 werkdagen de plinten te monteren.


Heeft u een nieuwe vloer, maar moeten er nog plinten worden gemonteerd? Gelukkig kan de Plinten Professional uw interieur laten schitteren met mooie plinten die vakkundig zijn gemonteerd.


Heeft u oude beschadigde plinten? Ook hiervoor kunt u bij de Plinten Professional terecht. Wij demonteren uw oude plinten en monteren vervolgens nieuwe plinten hiervoor in de plaats.


Alle plinten zijn zijdeglans gelakt. Standaard in zuiver wit RAL 9010. De moderne plint is ook verkrijgbaar in crème wit RAL 9001, verkeerswit RAL 9016, zwart RAL 9005, antraciet RAL 7016. Allemaal in vele maten!


Al onze MDF-plinten hebben het V313 keurmerk en FSC-certificatie. Dit houd in dat de plinten vochtwerend zijn en dat het hout afkomstig is uit verantwoord bosbeheer.


Plinten is een typisch voorbeeld van wat een interieur echt af maakt. Mooie plinten die alles een geheel maken.

Wij hebben gemerkt dat een hoop mensen het uitstellen om plinten te monteren. Soms zijn er zelfs oude beschadigde plinten gemonteerd. Onze plinten laten uw woning stralen en zorgen voor een mooie overloop tussen vloer en muur. Wij zijn van mening dat plinten de finishing touch van het interieur zijn.


We begrijpen dat als u een nieuwe vloer heeft waarbij de plinten ontbreken, u natuurlijk zo snel mogelijk uw interieur wilt af maken met nieuwe plinten. Daarom streven wij ernaar om altijd binnen 10 werkdagen uw opdracht te realiseren.


Naast snelle service hebben wij tevens de beste prijs kwaliteit verhouding van Nederland. Wij zagen uw plinten keurig in verstek voor het beste resultaat. Daarnaast werken wij de plinten netjes af. Wij hanteren geen kosten voor het afkitten.

Onze plinten

Vragen? Neem contact op!

Direct een antwoord?
We zijn bereikbaar via +31 (0)6 20 74 82 81